Tryckeri

Anlita ett proffsigt tryckeri

Anlita ett proffsigt tryckeri

Vilket projekt du än har på gång, finns det tryckerier som är allsidiga och klarar både små och stora uppdrag. Det kan gälla reklamtryck på bilar, företagsskyltar, tryckta medlemskort i en förening eller att producera en klubbtidning. Det finns ett tryckeri i Helsingborg som är just så allsidiga. De har teknik och kunskap för att exempelvis utföra broderier på kepsar eller leverera digitalprintade bilder. Säsongsbetonad reklam kan du också få, som till exempel julkort eller kalendrar. Kontakta ett seriöst tryckeri för alla sorters reklam.

 

 

Företagets profilering

 

Det är viktigt att ditt företag eller organisation syns ordentligt, såväl i alla trycksaker som på företagsbilar och fönsterrutor. Har du en förening, har ni säkert nytta av reklam så att folk känner till er, och medlemmarna kan vilja ha speciella kläder, trycksaker, kort eller märken. Vill du ha hjälp med idéer och utförande när det gäller design, finns det kreativ personal på tryckeriet som kan fixa det du behöver. Ibland kan det behövas specialskyltar, och du kan få din reklamskylt i metall, kartong eller plast. Du kan också få märkning för mötesrum eller parkeringsplatser. Företagskläder, som kepsar med brodyr eller tröjor och västar med tryck, är vanliga uppdrag. Sådant skapar en vi-känsla på företaget. Du kan välja mellan olika modeller och kvaliteter, så bara berätta om dina önskemål.

 

Reklam vid event

 

Ibland kan man vilja ha något extra, som till exempel en kalender eller andra reklamsaker inför ett jubileum. Ska man ha en mässa eller ett event, är det trevligt att kunna dela ut små saker med tryck. Visitkort, pennor, isskrapor och tröjor med företagets logotyp eller broderade halsdukar och kepsar är några vanliga artiklar. Skyltar och flyers, flaggor och bildekaler ger också företaget bra reklam, så bara beställ det du vill ha. Ta kontakt med ett allsidigt tryckeri och kolla vad de har att erbjuda.