företagscatering

Catering har verkligen utvecklats

Catering har verkligen utvecklats

Tidigare var företagscatering ganska begränsat och likaså för privatpersoner. Det var oftast en smörgåstårta eller en exotisk planka. Inget ont om något av det, för visst är smörgåstårta riktigt gott ibland. Nu finns det så mycket mer att välja på! Företagscatering är dessutom ett helhetskoncept. Du kan få hjälp med så mycket mer än bara att få maten levererad. I dagsläget har catering för företag i Stockholm ett så pass rikligt utbud att det snarare kan vara problem att välja. Kanske en grekisk buffé eller japansk fusion låter lockande? Det är bara fantasin som sätter gränser.

 

 

Helhetskoncept för enkelheten

 

Bra företagscatering är mycket mer än bara mat. Det kan vara att företaget även tillhandahåller allt från serveringspersonal till städning. Idag finns det även möjlighet att ställa krav på att företaget ska ta hänsyn till miljön. Det kan vara genom att de inte använder engångsbestick, tallrikar eller uppläggningsfat. Dessutom kan du få lokala råvaror och ekologiska alternativ. Idag finns det också ett bra utbud av svenska delikatesser. Varför inte rökt ren med pepparrotscrème? Rödbetor som rostas i ugn med svensk honung och riven västerbottensost?  Svenska råvaror är fantastiska!

 

Våga testa vegetariskt

 

Företagscatering fixar allt. Idag blir det allt populärare att äta vegetariskt och kockarna på restaurangerna som levererar företagscatering utbildar sig allt mer i konsten att laga vegetariskt. Förutom att det är bra för miljön med mer vegetariskt så är det hälsosamt. För den som har företagscatering till lunch minskar risken för matkoma när mötena drar igång igen. Det gäller att tänka strategiskt ibland. När du ska beställa företagscatering kan det vara bra att vara ute i god tid, framför allt om det är runt storhelgerna när många vill visa sin uppskattning för kunder och anställda. Det är extra viktigt om du vill ha serveringspersonal så företaget hinner boka in dessa. Framför allt, våga testa något nytt nästa gång.