Tandläkare Järfälla

Du har tur som kan gå till tandläkare i Järfälla

Du har tur som kan gå till tandläkare i Järfälla

editorial

Finns det något som säger att de som bor i Järfälla borde gå till tandläkaren oftare än andra? Nej, självklart inte. Alla människor på hela jorden har i princip samma behov av tandläkarbesök. Men i Järfälla finns betydligt bättre möjligheter att tillgodose det behovet än på andra platser.

Svensk tandvård är väl ansedd, även internationellt sett. Du som bor i Järfälla och alltså har tillgång till svenska tandläkare som magicadental, bör utnyttja detta privilegium. Och se till att dina barn gör detsamma. För du vet väl att det är gratis att gå till tandläkaren ända upp till den dag du fyller 23 år?

Gratis tandläkare för alla upp till 23

Sverige har lagt en hel del krut på att säkra upp befolkningens tandhälsa. Tandhälsa är nämligen inte bara kopplat till tänder och tandkött, utan till hela kroppen. Många sjukdomar kan diagnosticeras med hjälp av symptom som uppstår i munnen. Att ge barn och ungdomar tillgång till fri tandvård har varit ett sätt att främja hela deras hälsotillstånd.

Det anses dessutom vara viktigt att alla ungdomar, oavsett hur mycket pengar som finns i deras familjer, ska ha tillgång till denna så viktiga tandvård. Det är därför tandvården är gratis för alla upp till 23. På så sätt kan effekten av ekonomiska klyftor i ett samhälle kanske inte elimineras, men den kan i alla fall minskas.

 

Tandläkare Järfälla

 

Borsta tänderna ordentligt

Men även för dig som är över 23 år finns alla anledning att uppsöka en av Järfällas alla erfarna tandläkare. Att göra regelbundna besök för undersökning hos tandläkare är mycket viktigt för den som vill behålla sina tänder länge. Annars finns tyvärr risk för att de trillar ut.

Och att sätta in nya tänder kan bli jättedyrt. Det blir mycket billigare att gå på en undersökning en gång om året, borsta tänderna ordentligt och använda den tandtråd som tandläkaren kommer rekommendera dig.