bröllopsfotograf

En bröllopsfotograf förevigar den stora dagen

En bröllopsfotograf förevigar den stora dagen

editorial

När det är dags att gå till altaret eller på annat sätt visa sin eviga kärlek och binda sig juridiskt till varandra är det en stor dag. Det kan vara ett minne för livet. Många människor vill ha det kvar som ett vackert minne. Kanske vill man hyra en egen bröllopsfotograf för att föreviga dagen.

En bröllopsfotograf har ett stort ansvar och måste se till att allt kommer med. Det handlar om att att ta riktigt bra bilder före, under och efter bröllopet. Det är ju inget man kan göra om. Ve den bröllopsfotograf som har glömt sätt in film i kameran!

Kvantitet eller kvalitet är en viktig fråga

Att gifta sig eller lova varandra trohet i ett partnerskap är en stor händelse. Det kanske har varit ett helt års förberedelser inför den stora dagen. Många slår på stort och har en hejdundrande fest. Det gäller för bröllopsfotografen att få med så mycket som möjligt för att det ska bli ett minne för livet. 

Men det handlar även om kvalité. Det är troligtvis bättre med lite färre bilder där varje bild har fångat något speciellt ögonblick än med mängder av bilder som egentligen inte säger så mycket. Fånga de perfekta ögonblicken och dagen är räddad. 

 

bröllopsfotograf

 

När hjärtat är med syns det på resultatet

Att se på resultatet som blir ens verklighet när ett proffs har varit i farten och gjort ett bra arbete värmer i hjärtat. I vissa bilder eller filmer kan man se att hjärtat har varit på rätta stället hos fotografen under tagningen. Det lyser igenom i varje bild. 

Vill man ha en viss bröllopsfotograf gäller det att vara ute i god tid. Riktigt god tid. Ibland kan man behöva boka ett helt år i förväg. Det är mycket att ordna med och då går det åt tid.