Tandläkare Kista

Ett leende efter tandläkarbesöket i Kista

Ett leende efter tandläkarbesöket i Kista

Det har aldrig varit särskilt lätt att vara människa. Från att våra förfäder kämpade sig upp till toppen av dominanshierarkin till att vi idag kanske kämpar mot att inte inlindas i ett liv av bekvämlighet. För oss är nämligen just den där kampen en del av livet. Människan har alltid kämpat, och mår bra av den kampen – så länge den är konstruktiv.

Fördelar och nackdelar med staden

Det är just därför vi börjar bli lite stingsliga när vi har haft det bekvämt för länge. Det finns helt enkelt inte någon friktion i vardagen. 
Problemet är kanske att vi inte har någon balans mellan utmaningar och vila. För många av oss är vila något som man eventuellt får under kvällar och helger, utifall att vi inte har familj. Då brukar allt det där ställas på ända.
Sedan har vi många gånger en stor vila under semestern.

En stor del av den övriga tiden handlar dock om att stressa och producera – ibland utan att egentligen veta vad det är vi producerar. Sådana är dock spelreglerna i civilisationen, framför allt när det kommer till det urbana livet.
Naturligtvis har detta sina fördelar också. Det finns många gånger hjälp att få, så länge man har tid och pengar. Har du en molande tand kan du alltid gå till en tandläkare Kista och blir du sugen på en burgare finns det ofta ett snabbmatställe alldeles runt hörnet.

Det går dock att fundera över om vi inte ibland behöver en större dos av både vila samt det vilda och okända i vårt liv. Det är trots allt där som det finns spänning och utveckling – utanför vår komfortzon. 
Samtidigt finns det också en sorts ro när man till exempel är ute och går i skog och mark. Det är något som många av oss har upptäckt i inte minst de tider som vi lever i just nu.