kontinentalsäng

Få ett stilfullt och komfortabelt sovrum med kontinentalsäng

Få ett stilfullt och komfortabelt sovrum med kontinentalsäng

Sovrummet är en plats för avslappning och sömn. De allra flesta rekommenderar att man endast ska använda sitt sovrum för att sova, men har man ett litet hem kan behovet finnas att använda rummet till lite mer än så. När man möblerar sitt sovrum bör man tänka på just vad man ska ha det till. Har man alla sina kläder i sovrummet och byter om där så kan det vara värt att installera bra belysning samt stora speglar, det gör även att rummet upplevs större och ljusare. Det kan också vara trevligt att möblera med en sittmöbel som till exempel en pall eller fåtölj, det gör att rummet känns mer ombonat och man behöver inte sitta på sängen. Gardiner ger både visuell och funktionell effekt, förutom att det ser fint ut så kan en rejäl gardin stänga ute både ljud och ljus då man ska sova. Mattor skapar lätt en mysfaktor i sovrummet och det är väldigt trevligt att sätta ner fötterna på en mjuk matta istället för ett kallt golv när man kliver ur sängen, i alla fall under de kyliga månaderna på året.  

Det allra viktigaste i ett sovrum är sängen. En bekväm och tilltalande säng bjuder in till god sömn och sätter prägel på rummet. Kontinentalsängar har länge varit populära, med allt rätt! Sängens utformning gör att den ser väldigt ståtlig ut med sin höjd och bekväm med sina textilbeklädda delar. Det som gör en kontinentalsäng extra bekväm är att sängens resårmadrass består av två kärnor samlat i ett överdrag, ovanpå den har man en skön bäddmadrass och det är den kombinationen som ger optimal komfort varje natt.

www.battrenatter.se finns ett bra utbud av kontinentalsängar som håller hög kvalitet. Man kan välja mellan flera olika storlekar, modeller och prisklasser, så det finns garanterat något för alla smaker och behov.