frisör

Fixa sommarlooken hos en frisör

Fixa sommarlooken hos en frisör

Det är många som tycker om att skaffa en ny look till sommaren. Det är skönt att ha en kort, lättskött frisyr som känns luftig och inte kräver tid att fixa, då allt man vill är att vara ute och njuta av solen. Känner man inte att man passar i kortare frisyrer så kan en ”beachlook” med avslappnade lockar vara det rätta till sommaren, här kan extensions kan hjälpa till att ge ett extra tjockt och härligt svall.

Under sommaren år 2020 är det bland annat dessa två frisyrer som syns mycket när det kommer till trender. Korta bobs och pixie cuts fortsätter vara extremt populära, men samtidigt som de korta frisyrerna tar plats så kommer löshåret också vara med i leken. Löshår fyller ut korta frisyrer vackert men det är också ett snabbt sätt att helt byta look. Gardinluggen har smugit sig på den senaste tiden och det ser ut som att den åter igen kommer att ha en storhetstid, kanske redan i sommar, det är en smickrande look som passar både långt och kort hår. När det kommer till färg på håret så får de kalla tonerna som länge varit inne lämna plats åt varmare nyanser. Honung, karamell, kanel och strawberry blonde är några exempel. Helfärgat hår kommer tillbaka och allt fler börjar välja bort slingat hår. 

Vare sig man ska prova något nytt inför sommaren eller bara underhålla håret så är det klokt att gå till en duktig frisör som vet vad som passar bäst för just dig och ditt hår. Boka tid hos Cardell Hair Lounge om du behöver en skicklig frisör i Stockholm. Hos Cardell finns ett välmeriterat team som utför professionell hårvård med kunden i fokus. Målet hos Cardell är att alltid vara uppdaterade på dom senaste trenderna inom hår, mode och produkter för att kunna ge alla kunder ett perfekt resultatet.