Luftfräschare

Fräscha rum med goda dofter

Fräscha rum med goda dofter

Tänk vilken skillnad det är att kliva in i ett hem som doftar fräscht och rent, mot att känna en unken instängd lukt. Det är ingen lyx att omge sig med fräsch doft, det borde tvärtom vara en självklarhet. Det går att med enkla medel skapa känslan av ett nystädat och rent hem, även om man kanske inte har hunnit med det exakt varje dag. Livskvalitet är att inte behöva hålla för näsan eller hålla andan när man  går in i vissa rum. Även om man precis städat och skurat, kan man ändå vilja höja känslan av fräschhet i sitt hem.

 

Olika dofter för olika rum

Ett enkelt sätt att få en god doft i sina rum är att ha en luftfräschare som jobbar i det tysta, som portionerar ut precis lagom mängd väldoft i rummet. Det kan vara badrummet som behöver en boost av god doft, kanske en som passar extra bra där, som hav eller citrusdoft. I vardagsrummet kanske man väljer en mer neutral och diskret doft. I sovrummet vill man kanske ha en lugnande och harmonisk  doft. Det är helt och hållet en smakfråga. Oavsett vilken doft man väljer kommer det höja känslan av välbefinnande.

 

 

Favoritdofter med refill

När du hittat dina favoritdofter, vill du säkert fortsätta känna den goda lukten i ditt hem. Då finns det refillförpackningar, som man enkelt fyller på sin luftfräschare med. Det är billigt och miljövänligt att köpa refiller. När man vill kan man också testa nya dofter och kanske hitta nya favoriter. Behöver ni fräscha upp några rum på jobbet? Varför inte skaffa en doft till personaltoaletten, till exempel. Kolla först med alla så att ingen är allergisk. Är det okej, kommer det att bli uppskattat av alla att få en god lukt i sådana utrymmen. Dags att fräscha upp tillvaron! Vad blir er favorit?