flyttfirma Stockholm

I behov av flytthjälp eller magasinering i Stockholm? ta hjälp av flyttfirma med resurser

I behov av flytthjälp eller magasinering i Stockholm? ta hjälp av flyttfirma med resurser

Att flytta är i regel ett väldigt stort och tidskrävande projekt, det är mycket som måste ordnas inför och under flytten. För att slippa stressa med att hinna med allting själv så kan det många gånger vara klokt att anlita en professionell flyttfirma. Det innebär att man kan få hjälp med allt från packning till transport och uppackning. Det går i regel att framföra sina önskemål till flyttfirman som då kan erbjuda den bästa lösningen utifrån budget och behov.

Flexibel flyttfirma

Flytt-Experten är en pålitlig flyttfirma som effektivt och säkert kan flytta bohag från en adress till en annan. All personal som är anställd på flyttfirman har utbildning och god erfarenhet av flyttar. De erbjuder olika flyttalternativ som kan innefatta kompletta lösningar där allt ingår från packning till uppackning eller tjänster där man endast tar hjälp av en chaufför med flyttbil. 

Säker magasinering

Ibland kan det också finnas behov av att magasinera sina saker under en kort eller lång tid. Det är inte ovanligt att  det uppstår ett glapp mellan datumet man måste lämna sin gamla bostad och datumet man får tillträde till den nya. Då kan det vara väldigt smidigt att magasinera sitt bohag under tiden däremellan. Det kan också vara en bra lösning om man har tänkt prova på att bo utomlands under en period och vill ha kvar sitt bohag den dag man återvänder hem till Sverige. Genom att magasinera sina saker är de i tryggt förvar under tiden man är borta.

Flytt-Experten erbjuder trygg förvaringslösning

Flytt-Experten kan hjälpa privatpersoner och företag med magasinering under kortare eller längre tid. Deras magasinering sker i slutna lådor av trä och godset emballeras så att alla saker skyddas mot skadedjur och damm. Allt man väljer att magasinera är försäkrat och står säkert förvarat i larmat och kameraövervakat varmförråd på inhägnat område.

https://www.flyttexperten.com/ finns mer information om Flytt-Experten och deras tjänster.