jan van haasteren pussel

Köp ditt jan van haasteren pussel online

Köp ditt jan van haasteren pussel online

editorial

Vi har alla våra olika intressen och att pussla kan vara ett av dem. De flesta har pusslat som barn men långt ifrån alla fortsätter att lägga pussel i vuxen ålder. Att pussla är bra för minnet och är dessutom väldigt kul. Det finns pussel med olika antal bitar och en uppsjö med roliga och vackra motiv. Det finns mycket djur och natur som motiv på pussel då det är mycket populära pusselmotiv.

På senare år har det blivit många människor som fastnat för den nederländske skämttecknaren Jan van Haasterens motiv. Pussel med hans motiv på är tecknade, väldigt fantasifulla och roliga med många detaljer. Dessa pussel kan vara lite knepiga om du är nybörjare, då motiven kan upplevas som lite röriga. Ett bra tips: köp jan van haasteren pussel online så har du många tokiga och roliga motiv att välja bland. Vad sägs om en galen ko-marknad eller en fartfylld flyplats?

Motiven från denna fantastiska skämttecknare innehåller några kända detaljer som hajfenan och  de klämda fingrarna. Det finns även andra roliga detaljer som återkommer på de fantasifulla och populära pusslen.

 

image

 

Ett roligt pussel är avkopplande och bra för minnet

Att pussla ger avslappning som enligt en del forskare kan motverka de skadliga effekterna av stress på nervcellerna i hjärnan. Med andra ord så är det inte enbart ett roligt tidsfördriv att pussla, utan även positivt för din hälsa. När du pusslar tränas din kognitiva förmåga då du letar efter rätt pusselbit och vänder och vrider på dem i dina tankar.

Samtidigt som du pusslar kan du med fördel lyssna på radion eller ta en god fika. Du kan även pussla tillsammans med någon annan så får ni en trivsam stund ihop. En bra idé är att ta en pusselstund med hela familjen. Barnen kan ta ett lättare pussel med lite mindre antal bitar.