CBD Olja

Lär känna dig själv i dessa utmanande tider

Lär känna dig själv i dessa utmanande tider

Det gäller att ha framtidstro i dessa utmanande tider. Samtidigt räcker det inte med tro, utan man måste också handla för den värld som man vill ha. Nu när saker och ting är så begränsade – börja utforska de begränsningar som du själv har ålagt dig själv.

För vi har alla tankemönster inom oss som håller oss i schack.

Ge dig själv lugn i gåva

Ofta har vi fått dessa med oss från vår barndom och uppväxt. Våra föräldrar lade först ribban för hur det är att vara människa och sedan kom kompisarna och formade oss. Frågan är förstås hur mycket av ditt beteende som endast är en anpassning, och hur mycket som faktiskt är du.

För att få svar på dessa frågor behövs perspektiv vilket är en utmaning i sig. Mycket handlar om att göra alla dessa saker som känns jobbiga och svåra. Plötsligt har vi nämligen bestigit ett inre berg som gör att vi får nya vyer över det vi trodde oss känna till.

Det kan handla om att resa, byta jobb, våga ge av sig själv i en relation… Det finns helt enkelt många sätt för att ge sig själv möjlighet att se saker och ting i nytt ljus.

Ibland kan man helt enkelt behöva börja med att bara samla sig själv. Här kan meditation vara till stor hjälp, eller olika andningsövningar. 

Även tillskott som CBD-olja kan fungera framgångsrikt: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-vad-aer-det/ då det kan ha en lugnande effekt som främjar eftertanke och reflektion.

På Raworganics.se kan du köpa detta tillskott med olika styrka. Har du aldrig provat förut är det bäst att börja försiktigt med den mildaste formen och sedan öka doseringen tills du får ökad effekt: https://raworganics.se/collections/cbd-olja. Med tiden kan du sedan prova på mer koncentrerade former av oljan för att se om detta kan vara till gagn för din hälsa och ditt välmående.