hundleksaker

Leksaker som din hund tycker om

Leksaker som din hund tycker om

Har du någon gång köpt hundleksaker som du trodde att din hund skulle älska, men som inte ens fått en blick av det lilla livet? Det kan vara en boll som ser exakt ut som en annan som hunden älskat sönder. Men den nya bollen får inte ens en tanke.

Så hur vet du då vilken leksak som kommer bli populär? Det finns ett par knep som du kan ta till när du köper hundleksaker från butiker som exempelvis https://www.crtzoo.se/hund/hundleksaker. Leksaker som garanterat blir mycket populära.  

Doft och avundsjuka

Om du kommer hem med en helt ny leksak så kan din hund avfärda leksaken. Därför kan det behövas att du tvättar av leksaken så att den inte har kvar den speciella doften av nytt. Var bara försiktig om du ska tvätta av en leksak i tyg eller en som har en vissla.

Fungerar det fortfarande inte? Då går det att locka med avundsjuka. Det vill säga om du och någon vän börjar leka med leksaken så brukar den bli mycket intressant för hunden. Eller så kan du tillföra doften av något gott eller bekant. Lägga leksaken i hundens säng eller gnugga den mot andra av hundens leksaker. På det sättet kommer hunden känna sig bekväm och börja leka.  

Går hem i alla hem

Hundar är precis som människor och det finns därför inget som alla hundar tycker om. De flesta hundar blir leksugna av pipleksaker eller bollar. Men andra hundar kan se helt oförstående ut ifall du försöker presentera en sådan leksak som rolig. Därför får du helt enkelt klura ut vad det är som din hund tycker speciellt mycket om.

Välj också gärna något som ni kan leka med tillsammans, som något du kan kasta och hunden kan springa för att hämta tillbaka till dig.