Restaurang

Lyxa till det med catering

Lyxa till det med catering

Dags att bjuda ett större gäng på god mat? Alltså inte fyra vänner. Vi snackar halva företaget eller hela kompiskretsen. Kanske bröllop. Vi snackar catering! På marknaden finns en rad olika alternativ till alla möjliga olika tillställningar och events. Catering i Simrishamn går att få exempelvis från det här stället: http://www.rokenbysonesson.se/ Tänk på att beställa i god tid så att kockarna får tid på sig att förbereda festligheterna! Somliga tillställningar kräver förstås lite extra omtanke när det gäller maten. Bröllop, till exempel. Vilken är den mest kärleksfulla maten? Förmodligen är det bara fantasin som sätter gränser här. 

 

 

Slipp köttbullstrillandet

 

Vissa restauranger ordnar hela temabufféer efter dina önskemål. Karibisk, vegetarisk, oktoberfest eller italiensk buffée? Bara att välja. Något lite mera klassiskt? Vad sägs om grillad rostbiff med rostad lök eller inkokt laxfilé med dill och limesås? Och feta- och spenatpaj, krämig potatisgratäng och sweetchilimarinerad kycklingfilé. Tänk att slippa laga hela julmiddagen själv! Det brukar finnas små julbord och stora julbord att välja mellan när det gäller catering. Hur mycket mat man vill ha och hur mycket pengar man vill lägga är naturligtvis avgörande. Se här exempel på catering i Simrishamn som lagar julmat. Tio personer brukar vara ett minsta antal beställningar när det gäller catering. 

 

Dina önskemål?

 

Vi gör catering efter dina önskemål! Det kan man läsa på vissa hemsidor. Det är alltså bara att skriva ner sina favoriter. Tänk så skoj att fylla femtio (eller trettiotvå kanske) och låta en duktig kock laga ens favoriter, till alla ens vänner. Toast skagen med mycket röra till förrätt, indisk chicken korma till huvudrätt (man kan ju alltid fråga i alla fall, och ha potatisgratäng och knaprig vegobiff som alternativ) och marrängsviss med extra mycket chokladsås till dessert. Till nattamat tar vi enchiladas med mycket ost. Och lite fin musik på det. Smaklig catering!