Städbolag

Mer tid för familjen

Mer tid för familjen

Har du någon gång funderat på att anlita en städhjälp? Många av oss har nog det, så varför inte göra saken till verklighet – det skadar ju aldrig att pröva. Om du anlitar ett städbolag som kommer var eller varannan vecka och gör grov städningen så innebär det ju mindre jobb för dig och mer tid till annat såsom familjen och eller vänner och intressen. Känner du till några städbolag på din ort? Om inte, börja då med att fråga vänner som har anlitat städhjälp – kolla om de är nöjda, vad de betalar osv.

 

Sök brett och jämför

Ta dig tid att googla lite om du inte vet exakt vilket städbolag du tänker kontakta. Säkert finns det både stora och små entreprenörer där du bor. Vilket avstånd de har till ditt hem kan ju påverka kostnaden. Leta reda på några aktörer och fundera ut vad du önskar få hjälp med. Be om ett prisförslag och jämför. Anlita den du känner bäst förtroende för och utvärdera. Som i alla samarbeten kan det ta en eller ett par gånger tills allt blir exakt som du önskar – men du känner troligen ganska fort förtroende eller ej. Du ser om du är nöjd och om det är enkelt att kommunicera kring vad du vill ha hjälp med och på vilket sätt.

 

 

Vad kan du få hjälp med

Som du säkert vet har du rätt att göra RUT-avdrag på hushållsnära tjänster såsom städbolag. Hur det går till vet garanterat den städhjälp du väljer att anlita eller den på städbolaget som sköter faktureringen. Är du ute efter att lagom stort, noggrant och personligt Städbolag i Malmö så finns det underbara och personliga entreprenörer som väntar på ditt samtalAtt ha en personlig kontakt och får en bra relation med den städare som ofta arbetar ensam i ditt hem är en enorm trygghet.