lagerhållning

Outsourca din lagerhållning

Outsourca din lagerhållning

Bara för att du har ett företag måste du inte äga din lagerbyggnad. Du kan ha kontoret hemma, eller i en liten hyrd lokal, och sedan kan du outsourca din lagerhållning. Det kommer du att spara mycket pengar på.

Det finns företag som hjälper dig med din lagerfunktion, så kontakta ett sådant så får du veta mer om deras tjänster. Den omedelbara fördelen är ju att du inte behöver ha så stor lokal, och du behöver inte ha truckar som ska servas. Du slipper även skaffa lastpallar, bara för att ta några exempel, och du kommer ifrån arbetsgivaransvar för lagerpersonal.

 

Andra gör det lika bra

När du har vant dig vid tanken på att delegera och outsourca, är det en befrielse. Man måste inte kolla allting själv hela tiden. Det beror på att man outsourcar till verkliga proffs, och de kan sitt jobb perfekt redan.

Det kan gälla lagerhållning, men det kan lika väl gälla löner, redovisning, marknadsföring och många fler funktioner. Mycket kan ske via telefon och mobilappar, och det ger en större frihet för dig som företagare. Du sparar också in på försäkringskostnader, uppvärmning, drivmedel och mycket annat.

 

 

Orderhantering och utleveranser

Anlitar man ett företag som är specialister på logistik, kan man få hjälp med väldigt många moment som normalt tillhör lagerhanteringen. Fraktsedlar, packning och utlastning av varor, allt kan skötas från ett centralt lager. Information skickas elektroniskt, och kraftfulla datorer har program som kan bearbeta allt detta.

Kan du frigöra dig från känslan av att du måste inspektera varje paket själv, är det mycket vunnet, och du får mer tid över för att göra affärer, skaffa nya kunder och hålla koll på marknaden. Du har ändå koll på allt via de digitala plattformar som finns och som du kan utnyttja. Du kan till och med sköta ditt företag från en plats utomlands.