Akuttandvård odenplan

På Odenplan finns tandläkare som tar emot patienter för akuttandvård

På Odenplan finns tandläkare som tar emot patienter för akuttandvård

Svår tandvärk är något som kan ha betydande inverkan på det vardagliga livet. Att konstant gå runt med smärta i munnen kan påverka allt från att det blir svårt att äta och borsta tänderna till att man får problem att sova samt hålla humöret uppe. Det är därför otroligt viktigt att man söker hjälp så snart som möjligt för att åtgärda smärtan, det är nämligen ingen idé att försöka vänta ut den eftersom tandvärk inte går över av sig själv. 

Vid svår smärta är det bäst att söka akut hjälp

Genom att besöka en tandläkarmottagning för akut tandvård så kan det drabbade området bli noggrant undersökt och det blir möjligt att hitta källan till problemet. Utifrån det kan tandläkaren komma fram till en behandlingsplan för att åtgärda felet. Ofta kan det ta flera besök innan problemet är helt löst, men det beror såklart på vad som orsakat smärtan.

Akuttandvård i Stockholmsområdet 

En fördel med att boka en akuttid är att man snabbare kan få reda på vad som är fel samt påbörja en behandling snarast möjligt. Är man till exempel i behov av akuttandvård i Stockholm så kan man kontakta Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål på Odenplan. Det är en modernt utrustad klinik där de arbetar flexibelt och ofta kan erbjuda en akuttid samma dag. Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål kan hjälpa den som har tandvärk eller andra akuta problem och man får alltid ett kostnadsförslag att ta ställning till innan en eventuell behandling påbörjas. 

Mer information finns på tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar.

Dra inte ut på lidandet

Det finns ingen anledning att plåga sig längre än nödvändigt vid tandvärk, därför bör man söka hjälp så fort som möjligt. Det kan ofta vara så att problemet blir enklare att åtgärda desto tidigare man söker hjälp. Framförallt så ökar chanserna att bli av med smärtan så fort man tagit steget och kontaktat en tandläkarmottagning.