väggdekor

Proffsig och snygg väggdekor på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Proffsig och snygg väggdekor på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Undrar du alltid var man hittar häftig dekor för väggarna, vackra mönster eller texter? Visst har du sett fina ordspråk eller coola texter med snygga bokstäver och tänkt att det skulle passa  bra hemma hos dig? Hitta din väggdekor på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html. Du kan designa din egen dekor, med den text och det mönster du vill. Säkert har du något personligt som skulle göra sig fantastiskt i ditt hem. 

 

Inspiration för väggdekor

Är du den som gillar stram design, som  gillar ljust och fräscht, enfärgade väggar, minimal och stram inredning? Då passar en oväntad och häftig text, som betyder mycket för dig, på väggen som en dekor. Det grafiska passar in i stilen, men ger ändå karaktär. 

Är du kanske  en  sån som älskar konceptet gammal lanthandel, med små skyltar överallt som anger vad som finns i lådorna? Då kommer du hitta en mängd små texter att sätta upp hemma, till exempel i köket, eller i badrummet, eller kanske i arbetsrummet. Varför inte en personlig brevlåda? Hela familjens namn och silhuetter? Vet du inte ännu vad du vill ha, kan du låta dig bli inspirerad på hemsidan. 

 

Barnrum med favoritfigurer

Ett barnrum ska spegla den som bor där. Ett barnrum får gärna vara fyllt av det barnet tycker bäst om. Är det dinosaurier, ja, då får det vara dinosaurier på väggarna. Är det prinsessor? Varför inte dekorera rummet med favoritprinsessan? Barnet kommer säkert att trivas så mycket mer i sitt rum.

För ett barnrum finns det mängder av motiv, djurmotiv till exempel. En häst till den hästtokiga. En katt för den som älskar katter. Stora motiv eller små, som kan sättas som en bård eller utspridda i rummet. Det är bara fantasin och lekfullheten som sätter gränser. En traktor på väggen, ja varför inte? Ett fotbollsmål? Absolut, det viktiga är att känslan är rätt.