kontorsstädning

Rent kontor är ett bra kontor

Rent kontor är ett bra kontor

Kontorsstädning i Stockholm är oumbärligt om man vill att kontoret ska vara inbjudande rent och fräscht. Inte bara för de som arbetar på kontoret, utan även för de kunder som hälsar på på kontoret. Fungerar kontoret dessutom som en del av företagets kundtjänst kommer det dagligen att vistas många personer där förutom personalen. Håll kontoret rent och städat varje dag för en bättre arbetsmiljö och ett bättre intryck. Söker du professionell städning av kontor i Stockholm? Det kan du hitta här: https://www.stockholmsallstad.se/stadfirma/kontorsstadning-stockholm/ 

 

Vad ingår i en kontorsstädning?

Det som ingår i vissa standardpaket som olika städföretag erbjuder kan variera. Städbolag som Stockholms Allstäd anpassar sig efter kundens behov och täcker mer än det självklara. Självklara momen är exempelvis städning av golv, toaletter och kök eller fikarum. Skrivbord dammas av och rengörs, detsamma med all teknisk utrustning som tangentbord och dataskärmar. Krukväxter vattnas och eventuella mattor, soffor och fåtöljer torkas eller dammsugs. Dörrar, lister och karmar dammas av och rengörs, handtag desinficeras och glaspartier putsas. Sopor slängs, kaffebryggaren töms på den sista skvätten kaffe och sump. Bänkar och bord rengörs och hela området lämnas fläckfritt. Vill man att städbolaget även tar hand om att fylla skafferiet med kaffe och diverse fika och tilltugg så går det också att fixa.

 

 

Tips för en renare arbetsmiljö

Vad kan man själv göra för att underlätta en renare arbetsmiljö på kontoret? Ett par bra tips är bland annat att ha sopsortering i köket för ett prydligare kök. En bra skomatta vid ingången och/eller skoskydd eller inneskor för att undvika bakterier från gatan. Har man växter på kontoret är det bra att använda de som renar luften. Det är också bra om man vädrar kontoret stundvis under dagen. Då kommer det in friska vindpustar som motarbetar en unken lukt som annars kan uppstå.