skicka paket

Skicka paket

Skicka paket

Att skicka paket eller större leveranser ska inte vara krångligt. Det ska gå snabbt och enkelt oavsett om man skickar till en privatperson eller företag. Billigtpaket.se är en bra tjänst som erbjuder sina kunder att skicka paket med fx DB Schenker som har massor av alternativ för den som ska skicka iväg något. 

Schenker privpak skickar sina paket med olika transportmedel som lastbil och tåg men också med båt och flyg. Här kan man välja det alternativ som passar bäst eller kombinera flera av dem. Oavsett vad man skickar iväg och om det är stort eller litet vill man gärna kunna ha kontroll på vart det befinner sig någonstans. När man skickar sitt paket eller en större leverans med Schenker kan man hela tiden följa paketet och tack vare ett spårningsnummer kan man söka efter paketet utan att ha behöva vara inloggad. Då får du veta statuts och får aktuell information om ditt paket. 

Att skicka iväg ett paket ska kännas tryggt, oavsett värde. När man skickar sitt paket med Schenker privpak vet man att paketet kommer fram. Man kan till och med få paketet upphämtad hemma hos sig för att sedan låta Schenker frakta det vidare ända hem till mottagaren. 

Om man har ett större eller ett tyngre paket kan du behöva lämna det hos en DB Schenker-terminal. Det gäller också om man har ett extra värdefullt paket. Andra paket kan lämnas in hos ett DB Schenker-ombud. I Sverige finns över 1600 ombud som tar emot paket som ska till båda privatpersoner och företag. Med Schenker kan man också skicka sitt paket med efterkrav. Om du har ett paket som inte ska levereras innan den är betald är det här ett bra sätt. Om du skickar extra värdefulla paket kan du lägga till en varuförsäkring, det kan kännas tryggt att ha om olyckan skulle vara framme och ditt paket går sönder eller försvinner.