Tandreglering

Skönhet kommer inifrån med tandreglering

Skönhet kommer inifrån med tandreglering

editorial

Det är inte så kul att vara en av de som drabbats av ett mindre attraktivt utseende. Avundsjukt har man betraktat de där lyckade exemplaren i klassen ända sedan barnsben. I bästa fall har man åtminstone haft huvudet på skaft, fast då har man säkert betraktats som en tråkig plugghäst. Om man dessutom behövde glasögon eller tandställning, så kunde man garanterat glömma att få vara med i klassens innegäng. 

Risken är att man som ungdom rent utav vägrade att genomgå tandreglering just av denna anledning. Som vuxen kan man vara säker på att man ångrar det. Skönhet kommer inifrån, sägs det. Fast vad man menar med det är nog egentligen att en tilltalande personlighet är viktigare än ett vackert yttre. Men där kommer faktiskt tänderna in igen, hur konstigt det än kan låta.

 

Tandreglering

 

Tandställningen kan vara osynlig

Om man ska vara trevlig och sprida glädje omkring sig, vill det nämligen till att man har ett glatt ansikte. Den som ler och skrattar ofta är som regel en omtyckt person. Problemet är att om man har sneda tänder så vill man ofta inte visa dem i ett öppet skratt eller leende. Det gör genast att man ter sig som en ganska tillknäppt och trist person. Då är det svårt att visa den där skönheten inifrån.  

Tandreglering är därmed en utmärkt idé att få genomfört även som vuxen, ifall du nu visst missade det i ungdomen. Idag finns det moderna tekniker för tandreglering och tandställningen kan vara i princip osynlig. Förutom fördelen med att kunna börja le öppet igen, så finns det andra fördelar med tandreglering. När tänderna har rätats upp kommer det nämligen att bli lättare att hålla dem rena.

Om du har haft problem med spänningshuvudvärk, finns det en god chans att du slipper uppleva det mer efter tandregleringen. Så vänta inte längre – kontakta experterna på tandreglering nu.