trapphusrenovering

Smidig trapphusrenovering med vackert resultat

Smidig trapphusrenovering med vackert resultat

Entré och trapphus är något som har stor inverkan på hur en fastighet upplevs. Det är det första man möts av då man stiger in i byggnaden och kan därmed prägla den känsla man får i hela huset. Ett vackert trapphus kan därför vara viktigt för en fastighetsägare som vill erbjuda attraktiva lägenheter. För att hålla ett trapphus fint och fräscht kan det ibland behövas en renovering, det är trots allt en del på byggnaden som dagligen används av många människor, ofta flera gånger per dag.

Ett företag som erbjuder kompletta lösningar

En trapphusrenovering kan låta som ett stort projekt och visst kan det vara det, men det behöver faktiskt inte vara krångligt. Säker Bostad AB är ett företag som erbjuder helhetslösningar vid trapphusrenoveringar som kan innefatta allt från ommålning och belysning till byte av dörrar och låssystem. Säker Bostad har kompetent personal inom alla områden och genom att anlita dem behöver man bara hålla reda på en kontaktperson och ett kontrakt med samtliga kostnader för alla tjänster.

Förutom att Säker Bostad erbjuder en smidig renovering så har de dessutom all nödvändigt kunskap och erfarenhet för att åstadkomma ett riktigt bra resultat. Bland annat erbjuder de montering av säkerhetsdörrar, målning av trapphus, dekorationsmålning, elarbeten, golvarbeten, låssystem, fönsterrenovering, snickeriarbeten, armaturer, postboxar och tidningshållare. 

Målning har stor inverkan på helheten

När det till exempel handlar om målning av trapphus så har Säker Bostad skickliga målare som kan ta fram skönheten oavsett stil. De använder de senaste metoderna för de ytor som ska målas och tar hand om allt från golv, väggar och tak till stuckatur, träbeklädnader och mycket mer. De kan även förstärka en önskad stil genom dekorationsmålning. 

Oavsett vilket behov som finns för trapphuset så kan Säker Bostad hjälpa till att uppnå önskat resultat. Genom att boka en renovering kan värdet höjas och göra att de boende i fastigheten känner sig extra nöjda och trygga.