kakel

Snyggt med kakel i Karlstad

Snyggt med kakel i Karlstad

Känner du behovet av en förändring? Hela huset skulle helst behöva förändras, men eftersom ekonomin är skral är det inte möjligt. Köket är omodernt och fult, något måste göras. Ibland räcker det med små förändringar som att sätta upp nya tavlor eller möblera om lite. 

Är kassan lite större än så kanske du vill lägga in kakel? Kakel är riktigt snyggt att ha över diskhon, dessutom är det enkelt att göra rent. Med kakel får man ett snyggt och modernt kök igen. Det är även full möjligt att lägga kakel själv om man vill hålla nere på kostnaden lite extra. 

 

Kakel för våtrummen 

Det går inte att förneka hur snyggt det är med kakel och klinkers. Det blir mer populärt hela tiden, vilket inte är ett dugg konstigt. Till exempel inne i badrummet, ett snyggt kakel på både väggar och golv. Skulle det komma vatten på det, torkar du enkelt upp det med en trasa. 

Är du såld på kakel nu? Planeringen går i full gång, både kök och badrum ska få sig en renovering. Den är inte stor, men den kommer göra väldigt mycket för utseendet. Innan du påbörjar projektet bör du läsa igenom noggrant hur man ska göra. 

 

 

För ett snyggt och hållbart resultat 

Innan man ger sig på att kakla bör man se efter vad som krävs. Till exempel måste väggen bakom vara i bra skick. Har den färg sedan innan kan man låta den vara, om (!!) inte färgen lossnar. Det kan man testa med hjälp av silvertejp. Gnugga in tejpen ordentligt, gör sedan ett snabbt ryck. Lossnar färgen måste den avlägsnas först. 

Det går även att få hjälp med kakel i Karlstad. De är väldigt duktiga på det där. Du behöver då inte bekymra dig alls över om väggen var tillräckligt bra eller om du skulle gjort något annat.