tryckluft sexleksaker

Tryckluft i sexleksaker ger en extra kick mot orgasmen

Tryckluft i sexleksaker ger en extra kick mot orgasmen

editorial

Kanske har du sett dokumentären “Orgasmgarantin” som visades på SVT? Den handlar om sexleksaker med lufttrycksstimulering. Med denna teknik upplever många kvinnor flera orgasmer på raken. Detta gäller även de som haft problem med att alls få orgasm tidigare. Verkar det orimligt? Du kanske själv kämpat med detta och känt dig modlös? Kanske känns det då bara som ett påhitt att kombinationen: tryckluft sexleksaker skulle kunna lösa dina problem? Men läs vidare, du har inget att förlora – utom möjligen lite tid. Däremot har du massor att vinna. 

Varför det inte fungerat tidigare och varför det fungerar nu

Tryckluft är skonsammare än vibration. Kanske är orsaken till att du har haft svårt att nå orgasm – ens med en massagestav – att du tycker känslan är för intensiv och kanske till och med gör ont. Tryckluft är en helt annan sorts teknik än vibrationer och stimulerar klitoris på ett indirekt vis. Så det som kanske varit obehagligt för dig med en vibrator kan försvinna när du får tryckluftsimpulser istället. Många kvinnor som lider av vestibulit – eller annan smärtproblematik i underlivet – har vittnat om att sexleksaker med lufttryck har fått deras sexliv att blomma upp och deras självkänsla att bli starkare.

 

tryckluft sexleksaker

 

Tryckluft i sexleksaker finns för både kvinnor och män

Tekniken begränsar sig inte bara till sexleksaker för kvinnor. Den finns även i sexleksaker för män. De fungerar ungefär på samma sätt som för kvinnor då klitoris på flera sätt reagerar som ollonet. Detta gör tryckluft i sexleksaker till något par kan njuta av tillsammans – inte bara var för sig.
När man provar sexleksaker med tryckluft första gången kan det kännas lite skrämmande, då det är så annorlunda. Men eftersom man kan ställa in hur hårt lufttrycket är, har man alla möjligheter att vänja sig och komma in i detta nya sätt att njuta.