Akuttandvård odenplan

Trygga tandläkare finns för akuttandvård på Odenplan

Trygga tandläkare finns för akuttandvård på Odenplan

editorial

Tänder. De är så viktiga, inte bara för utseendets skull, utan även för hälsan. 

När tänderna inte ställer till besvär tänker man kanske främst på hur de ser ut – om de är missfärgade eller vita? Sneda eller raka? Känner man sig bekväm med att avfyra ett stort leende?

Om ditt främsta tandbekymmer består av deras utseende är du lyckligt lottad. För tyvärr kan ju tänder ställa till en del besvär, om de missköts, eller om man har otur. I vissa länder skojar man om att amerikaner har väldigt stora och vita tänder. Att de ser ut som sockerbitar eller hästtänder. 

Oavsett om man föredrar kritvita tänder, eller ett lite naturligare leende är det viktigt att ta hand om sin mun. De flesta är noga med tandborstning och tandtråd, men drar sig ändå för att gå till tandläkaren. Man är orolig över att det ska göra ont, eller att tandläkaren ska vara dömande eller till och med skälla på en. 

 

Akuttandvård odenplan

 

Akuttandvård finns att få

För ens egen hälsas skull är det ibland viktigt att göra saker som känns läskiga eller obehagliga. Att gå till tandläkaren är en sådan sak. Som vuxen får man ju inga fler tänder, så det gäller att ta hand om de man har. 

Om man besöker rätt tandläkare behöver besöket inte alls kännas motigt. Det är därför viktigt att välja en professionell tandläkare med många års erfarenhet och som har förståelse för att vissa patienter kan känna obehag, som till exempel tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar. Medmänsklighet och personligt bemötande är mycket viktigt, för att du ska känna dig trygg.

En olycka händer så lätt, som man brukar säga. Det gäller tyvärr även tänder. Plötsligt kan man behöva akuttandvård, fast man inte alls räknat med det. Då är det extra viktigt att en trygg och professionell tandläkare kan ta emot dig redan samma dag.