Handelsträdgård

Varför du bör överväga en kommersiell trädgård

Varför du bör överväga en kommersiell trädgård

editorial

Om du funderar på en handelsträdgård

Under våren är det dags för många av oss att börja tänka på våra trädgårdar. Om du är företagare kanske du undrar om en kommersiell trädgård är rätt för dig. Här är några anledningar till varför du bör tänka på det.

Fördelarna är många

En handelsträdgård kan ge ett antal fördelar för ditt företag, bland annat:
– färskare ingredienser till din restaurang eller cateringverksamhet
– ett unikt försäljningsargument som kan hjälpa dig att sticka ut från konkurrenterna
– en möjlighet att bygga upp kontakter med samhället genom att anordna evenemang eller erbjuda rundturer
– ett sätt att göra din verksamhet grönare och minska ditt koldioxidavtryck

Med så många fördelar är det inte konstigt att fler och fler företag väljer att använda sig av en kommersiell trädgård. Om du funderar på att göra det för ditt företag finns det några saker att tänka på.

image

För det första måste du välja rätt plats för din trädgård. Den ska vara lättillgänglig för både dig och dina anställda, och den ska ha gott om solljus. Du måste också se till att du har rätt förnödenheter, inklusive jord, frön och trädgårdsredskap. Sist men inte minst måste du göra upp en plan för hur du ska vattna och gödsla dina växter.

När du väl har fått ordning på allt detta är det relativt enkelt att odla din egen handelsträdgård. Kom bara ihåg att hålla ett öga på dina växter och skörda dem när de är redo. Med lite omsorg kommer du att kunna njuta av färska ingredienser hela säsongen.

En handelsträdgård kan vara ett bra komplement till alla företag, stora som små. Om du funderar på att starta en, se till att hålla tipsen i det här inlägget i åtanke. Med lite noggrann planering och lite armbågsarbete kommer du att skörda fördelarna med din egen handelsträdgård på nolltid. Om du vill ha mer information och inspiration kika gärna in hos http://www.stangatradgard.se/. Tack för att du läste!