mitsubishi

Svårigheten att hitta rätt bil

Svårigheten att hitta rätt bil

I den täta bildjungeln kan det vara svårt att hitta sin väg. Det är viktigt att först fundera kring vilken typ av bil och bilmärke passar bäst för just dig. Om du har tänkt på om du ska leasa eller köpa. På det senare alternativet tillkommer även flera följdfrågor. Ska du köpa privat eller genom bilfirma? Vilken bilåterförsäljare verkar erbjuda bra service och prisvärda produkter? Ska det vara en ny bil direkt från fabrik eller ska den ha rullat några mil? Medan du tar ställning i dessa frågor kan det alltid vara bra att åka runt och titta på flera olika bilar. Passa även på att testköra –  det ska kännas bra att köra din bil.

 

 

Varför ska man köpa Mitsubishi?

 

Det japanska företaget Mitsubishi har en lång historia bakom sig. Deras utbud av bilar innefattar flera olika modeller för olika behov och smaker. Gemensamt för alla modeller är att företaget fokuserar på miljömedvetenhet och säkerhet. Bilingenjörerna kan till exempel simulera tester av att köra bilarna på ett virtuellt sätt. På så sätt får de en bra uppfattning om hur bilarna kommer att fungera i verkligheten. Detta arbetssätt sparar in tid och är snällare mot miljön, eftersom att de slipper bygga testbilar. De använder dessutom vattenbaserade färger i sin produktion. 

 

Olika aktuella Mitsubishimodeller

 

De modeller som Mitsubishi erbjuder just nu är: ASX, Eclipse Cross, Outlander, Outlander Plug-in Hybrid och L200. Grundpriset på ett fabriksnytt exemplar varierar mellan 219 900 kr och 409 900 kr. Om du letar efter en återförsäljare av Mitsubishi i Stockholm finns bland annat Vallentuna Motor. De kan hjälpa dig med att hitta rätt modell och de gör ditt bilköp till en smidig affär. Du kan få hjälp med finansieringen av ditt bilköp och du kan även skaffa ett Mitsubishikort – allt för att få ut det mesta av ditt bilägande!